Boeuf En Daube-Tocană Clasică Franceză De Vită Burgundă (Bourguignon)
Boeuf En Daube-tocană clasică franceză de vită burgundă (Bourguignon) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 901 calorii, 53G de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Pentru $6.26 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de sare kosher, căței de usturoi, ceapă perlată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Boeuf Bourguignon (Tocană De Vită În Stil Burgund), Boeuf Bourguignon (Tocană De Vită Franceză), și Carne de vită Burgundia Aka Boeuf Bourguignon a Lan Ivo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare nereactiv, combinați carne de vită, coniac, cuișoare, usturoi, ceapă, morcovi, țelină, frunze de dafin, salvie, cimbru, pătrunjel, 1/4 linguriță piper negru măcinat grosier, coajă de portocală, vin și ciuperci. Acoperiți și refrigerați peste noapte sau până la 2 zile, amestecând din când în când.Aduceți carnea și legumele la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat Grosier
Coaja De Portocala
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Coniac
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/2 Crenguță Rozmarin
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Scurgeți, rezervând marinada.Ștergeți carnea de vită și legumele uscate cu prosoape de hârtie.Preîncălziți cuptorul la 163°/175C.într-un vas mare rezistent la cuptor (cum ar fi un cuptor olandez din fontă sau Le Creuset), prăjiți slănina la foc mediu până când își face grăsimea, aproximativ 3-5 minute. Folosind o lingură cu fante, scoateți slănina pe prosoape de hârtie și rezervați.Lucrând în loturi pentru a nu supraaglomera tigaia, adăugați carnea și legumele în grăsimea din tigaie și rumeniți-le pe toate părțile la foc mediu, condimentând cu sare și piper pe măsură ce se rumenesc, aproximativ 7 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Toppinguri, Opționale
Pulpe și Picioare De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Transferați pe un platou.
4
Adăugați marinada în oală și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți la foc mediu și fierbeți până când lichidul este redus cu o treime, aproximativ 8 minute. Îndepărtați spuma de pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați stocul sau consumul și fierbeți încă 8 minute, până când se reduce din nou cu o treime. Se amestecă vârful de zahăr și pasta de roșii (și se adaugă roșiile tăiate cubulețe și măslinele verzi acum, dacă se utilizează).Întoarceți carnea, legumele și slănina rezervată în oală. Acoperiți și coaceți la cuptor până când carnea este fragedă, 2 1/2-3 ore. - Sau-alternativ, în această etapă puteți găti în crock-pot la foc mic 8 până la 10 ore, sau la foc mare 4 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă Place
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/4 Cană Smântână, Globul Ocular
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Serviți cu o pâine rustică pentru ștergerea sucurilor, împreună cu o salată verde și un platou de brânzeturi.Îngheață și reîncălzește frumos. Resturile vor face o cabană minunată-Shepherd ' s Pie a la provensale, vezi rețeta mea #355446.