Boeuf Bourguignon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 8 și costă 4,79 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 688 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de bulion de vită, slănină groasă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 12 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 65%. Rețete similare sunt Boeuf Bourguignon, Boeuf Bourguignon, și Boeuf Bourguignon.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente într-o pungă mare pentru congelator cu fermoar.
2
Adăugați carne de vită și sigilați punga; la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
3
Scurgeți carnea și aromaticele, rezervând lichid. Se usucă carnea cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
4
Gatiti baconul intr-un cuptor olandez mare la foc mediu 8 minute sau pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
5
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie și puneți-o deoparte; rezervați picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
6
Adăugați carne la cuptorul olandez în 3 loturi și gătiți fără a aglomera carnea 10 până la 15 minute pe lot sau până se rumenesc bine; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
7
Se toarnă orice picături de slănină rămase; întoarceți carnea rumenită și marinada rezervată la cuptorul olandez și adăugați 2 căni de bulion. Aduceți amestecul la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperit, 2 ore și 45 de minute sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De Slănină
Marinada
Bulion
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
8
Între timp, încălziți 2 linguri. ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până la fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați ciuperci și 1/4 linguriță. sare; gatiti 12-15 minute sau pana se rumeneste, amestecand dupa 10 minute. Puneți ciupercile deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Sare
10
Se încălzește restul de 2 linguri. ulei în aceeași tigaie; adăugați ceapă, morcovi și 1/4 linguriță. sare și gătește 10 minute sau până se rumenesc, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Ceapă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați ciuperci, ceapă și morcovi la carne în cuptorul olandez. Se amestecă 1 linguriță. sare. Continuați să fierbeți tocană 15 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ciuperci
Morcov
Ceapă
Carne
Sare
Tocană
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
12
Combinați amidonul de porumb și apa; se amestecă în tocană și se gătește 3 până la 5 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Apă
Tocană
13
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
14
Presărați slănină și pătrunjel înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
15
Notă: puteți pregăti tocană de vită, o puteți răci complet și o puteți păstra la frigider până la 3 zile.