Bocconcini & Bruschetta cu căpșuni
Ai nevoie de un aperitiv lacto ovo vegetarian? Bocconcini & Strawberry Bruschetta ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 48 și costă 73 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine, 4 g de grăsimi și un total de 200 de calorii. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Ziua Mamei va fi și mai specială cu această rețetă. Un amestec de oțet balsamic, bocconcini de carton, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat mediteranean. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 20%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bruschetta, Bocconcini, Aperitiv cu busuioc și prosciutto, Roșii Cherry, Bruschetta Bocconcini și Busuioc și Bruschetta cu căpșuni.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele șapte ingrediente.
Turnați 1/3 cană într-o pungă mică de plastic resigilabilă.
Adăugați brânza; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Se da la frigider pentru 30 de minute. Acoperiți și puneți la frigider vinaigreta rămasă.
Între timp, puneți felii de baghetă pe o tavă de copt neunsă.
Coaceți la 350° timp de 8-10 minute sau până devine crocant.
Scurgeți și aruncați marinata din brânză.
Combinați brânza marinată și căpșunile.
Top pâine prăjită cu salată verde și amestec de brânză; stropiți cu vinaigretă rezervată.
Vin recomandat: Vin Spumant, Chianti, Verdicchio, Trandafir Spumant, Trebbiano
Bruschetta funcționează foarte bine cu vinul spumant, Chianti și Verdicchio. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bollinger Brut Special Cuvee. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.