Bobbing pentru Mezcal
Bobbing pentru Mezcal este un fără gluten și vegan rețetă cu 1 porție. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 116 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Un amestec de cidru de mere, lichior de arțar, gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării sudice. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Chow. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Apple Bobbing Punch, Bobbing pentru mere Bellini noroi, și Mezcal Margaritas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sucul sau cidrul, lichiorul de arțar și mezcal într-un pahar highball de 12 uncii și amestecați pentru a combina.
Adăugați gheață, acoperiți cu berea de ghimbir și amestecați ușor pentru a combina.
Așezați pană de mere în pahar (dacă folosiți) și serviți.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Bully Hill Vineyards Dry Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Viile Bully Hill Dry Riesling]()
Viile Bully Hill Dry Riesling