Bob ' s Stick-to-your-Ribs Split supă de mazăre

Bob ' s Stick-to-your-Ribs Split supa de mazăre este o fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar felul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 210 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, apă, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Go Dairy Free. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Supă de șuncă afumată cu mazăre și mazăre verde, Supa spaghini stick-to-your-Ribs a lui Nonnie, și Supă De Mazăre Împărțită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sortează și clătește mazărea despicată.
Așezați mazărea despicată într-o oală mare și acoperiți cu apă.
Adăugați osul de șuncă, ceapa, sarea, piperul, maghiranul și frunza de dafin.
Aduceți supa la fierbere, acoperiți, reduceți focul și fierbeți foarte ușor timp de 1 m.
Scoateți osul de șuncă, tăiați carnea și tăiați carnea.
Întoarceți șunca în supă, adăugați țelina sau cartoful și morcovii.
Continuați să gătiți supa timp de 30 până la 40 de minute sau până când legumele sunt moi.
Scoateți și aruncați frunza de dafin. Condimentați cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar.