Boabe și brioșe de condimente

Boabe și brioșe de condimente
Reteta de fructe de padure si briose de condimente este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 12 și costă 38 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 153 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, praf de copt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca o masă ieftină de dimineață. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Boabe și brioșe de ciocolată albă, Brioșe sănătoase din făină de porumb cu fructe de pădure și lămâie, și Burstin ' Berries Brioșe Duble De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele cinci ingrediente împreună și se lasă deoparte pentru a fi folosite ca topping. * Pentru o versiune fără margarină, eliminați margarina și apa și presărați toppingul pe brioșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Se amestecă ingredientele uscate, făina prin sare, împreună. Faceți o fântână la mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se amestecă laptele de soia cu sucul de lămâie și se toarnă în ingredientele uscate. Se amestecă doar până se umezește (suprasolicitarea va face brioșele dure). Îndoiți fructele de pădure. Puneți aluatul în cupe de brioșă care au fost unse sau căptușite cu cupe de brioșă din siliciu. (Nu recomand să folosiți căptușeli de hârtie cu brioșe fără ulei-se lipesc!) Acoperiți fiecare brioșă cu o cantitate egală de amestec de pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Lapte De SoiaLapte De Soia
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
4
Coaceți timp de 15-20 de minute, până când o scobitoare introdusă iese curată. Se răcește în tigăi pe un raft timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Scoateți din tigăi și răciți ușor înainte de a servi cald.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este RELAX Riesling. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
RELAX Riesling
RELAX Riesling
Din podgoriile din regiunea viticolă Mosel, acești struguri Riesling se coc în ardezie și sol mineral și sunt recoltați pe baza gustului și maturității lor optime. Fermentat la rece în rezervoare din oțel inoxidabil, acest vin aduce o aciditate naturală, oferind un echilibru perfect, care este răcoritor de crocant și vă lasă gura udată pentru mai mult.RELAX Riesling este fermentat ușor uscat, cu un buchet minunat de fructe și arome intense de mere și piersici, cu doar un indiciu de citrice.Relaxați-vă Riesling este delicios pe cont propriu! Dar se împerechează perfect cu o varietate de alimente, de la fructe de mare la grătar și păsări de curte la mâncăruri asiatice picante și salate proaspete.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista