Boabe de grâu (Farro) și verdeață: Farro e Verdure

Boabe de grâu (Farro) și verdeață: Farro e Verdure
Boabe de grâu (Farro) și verdeață: Farro e Verdure ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 349 calorii, 15g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,96 USD pe porție. Un amestec de pancetta, ceapă, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 60%. Rețete similare sunt Porumb dulce, Goudan și Farro Risotto Plus încă 15 Farro-uri pe care le vei iubi pentru totdeauna, Zuppa di Farro (supă italiană Farro), și Ciuperci Farro și Porcini (farro Con Funghi).

Instrucțiuni

1
Într-o oală suficient de mare pentru a ține toate ingredientele, încălziți uleiul la foc mediu-mare și adăugați pancetta și ceapă. Gatiti pana ceapa incepe sa se rumeneasca, apoi adaugati farro si amestecati pentru a amesteca bine. Aduceți 2 căni de apă la fierbere și amestecați în amestecul farro. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu-mic; acoperiți și gătiți foarte încet, adăugând din când în când mai multă apă clocotită pe măsură ce bobul începe să absoarbă apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
FarroFarro
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Când boabele încep să devină fragede, adăugați țelina, escarola, dovleceii și cicoarea. Se amestecă maghiranul și sosul de roșii și se ajustează condimentul cu sare și piper. Continuați să gătiți până când farro este foarte fraged și serviți imediat cu brânză rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
AndiveAndive
MaghiranMaghiran
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
FarroFarro
3
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați cimbru și morcov și gătiți până când morcovul este destul de moale, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
6
Adăugați roșiile și sucul lor și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți până la fel de gros ca cerealele fierbinți, aproximativ 30 de minute. Condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale CaldeCereale Calde
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista