Boabe cu cremă de geraniu
Fructe de padure cu crema de Geranium este un fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 282 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, afine, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort Victorian Cu Mușcată De Trandafir, Tort Parfumat Cu Geranium, și Biscuiți De Geraniu Cu Parfum De Citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți crema, frunzele de mușcată și zahărul într-un castron metalic așezat peste o oală cu apă clocotită, amestecând până când zahărul este dizolvat și smântâna este fierbinte, dar nu fierbe, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se răcește ușor, apoi se răcește până la rece, aproximativ 45 de minute.
Se toarnă smântâna printr-o sită așezată într-un castron și se aruncă solidele.
Bateți împreună crema de brânză și smântâna într-un castron cu un mixer electric până se îngroașă (crema nu trebuie să țină vârfuri), aproximativ 2 minute.
Împărțiți murele și afinele în 6 boluri sau pahare parfait și acoperiți cu smântână.
Crema poate fi bătută cu până la 4 ore înainte și răcită, acoperită.