Blueberry Angel Torte

Blueberry Angel Torte
Blueberry Angel Torte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 16 și costă 1,0 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 294 calorii. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, umplutură de plăcintă cu afine, topping bătut în carton și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tiramisu Înger Torte, Sherbet Înger Torte, și Torte De Mâncare Mochan Angel.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zaharurile până se omogenizează; pliați în topping bătut. Împărțiți tortul în patru straturi orizontale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați stratul inferior pe o farfurie de servire; deasupra cu o pătrime din amestecul de topping bătut și o pătrime din umplutura de plăcintă. Repetați straturile de trei ori. Se da la frigider pana se serveste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Plăcintă De UmplerePlăcintă De Umplere

Echipamente

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Torte funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista