Blow Torch Steak cu sos de ciuperci Bourbon

Blow Torch Steak cu sos de ciuperci Bourbon
Blow torta friptură cu sos de ciuperci Bourbon necesită aproximativ 2 ore și 18 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 617 calorii, 7g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.09 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Dacă aveți la îndemână smântână grea, piper, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 24%. Încercați Applebee ' s Bourbon St. Steak – fă-ți friptura extra specială cu acest sos bourbon, Friptură de ciuperci și boabe de piper într-un sos cremos de ciuperci Brie, și Pui cu Bourbon-sos de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți friptura din frigider și lăsați-o să stea la temperatura camerei cu 2 ore înainte de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
3
Încălziți o tigaie cu fund greu la foc mediu-mare. Frecați 1 lingură de ulei vegetal pe toată friptura și condimentați-l cu sare și piper pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Așezați friptura în tigaia preîncălzită pentru a căuta pe o parte. Căutați simultan partea cu fața în sus cu un blowtorch. Când ambele părți ale fripturii sunt rumenite, transferați tigaia în cuptorul preîncălzit pentru a termina gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Blow TorchBlow Torch
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
5
Gatiti friptura pana cand ajunge la o temperatura interna de 140 de grade F pe un termometru citit instantaneu pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
Scoateți tigaia din cuptor și transferați friptura pe o farfurie pentru a vă odihni în timp ce faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
7
Așezați tigaia la foc mediu și adăugați 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați ceapa și ciupercile și sotati până când toată apa eliberată din ciuperci s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
9
Se toarnă bulionul de bourbon și carne de vită și se gătește până când lichidul s-a redus la jumătate. Opriți focul și adăugați restul de 2 linguri unt. Rotiți untul în tigaie până se topește și apoi amestecați rapid crema. Condimentează sosul, după gust, cu sare și piper. Feliați friptura peste cereale și turnați sosul fierbinte de bourbon peste ea și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă în textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atât timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu doar echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un companion excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 18 m.
Porții2
Scor De Sănătate8
Revista