Blocuri De Construcție Prăjituri
Blocurile de construcție prăjiturile ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 183 calorii. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați-o pe betty, Betty cake mix, Betty rich & creamy vanilla frosting și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 12%. Rețete similare sunt Blocuri De Construcție Prăjituri, Blocuri De Înghețată, și Blocuri De Ziua De Naștere.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci.
Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește în tigaie 10 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Puneți la frigider sau congelați tortul aproximativ 1 oră sau până când este ferm.
Între timp, într-un castron mic pentru fiecare culoare, nuanțați 1 cană glazură roșie, 1 cană glazură galbenă și 2/3 cană glazură albastră cu culori alimentare. Lăsați glazura rămasă albă.
Folosind cuțitul zimțat, tăiați cupola rotunjită din partea de sus a tortului pentru a face o suprafață plană; așezați tortul tăiat cu fața în jos.
Tăiați tortul transversal în treimi.
Tăiați una dintre treimi în jumătate transversal pentru a face 2 pătrate.
Așezați bucăți de tort pe tavă.
Pentru a sigila în firimituri, îngheț de sus și părți de 1 tort pătrat cu strat subțire de glazură albastră și 1 tort pătrat cu strat subțire de glazură albă. Frost 1 tort dreptunghiular cu strat subțire de glazură galbenă și 1 tort dreptunghiular cu strat subțire de glazură roșie. Refrigerați sau congelați 30 până la 60 de minute pentru a seta glazura.
Adăugați stratul final de glazură la fiecare tort. Frost 4 jumătăți de marshmallow cu glazură albastră; așezați în design pătrat pe tort albastru. Frost 4 jumătăți de marshmallow cu glazură albă; așezați în design pătrat pe tort alb. Înghețați 8 jumătăți de marshmallow cu glazură galbenă; așezați pe tort galben. Înghețați 8 jumătăți de marshmallow cu glazură roșie; așezați pe tort roșu. Depozitați ușor acoperit.