Blinis De Somon Afumat Cu CR Aproxormme Fra Aprox. Che & Hrean

Somon afumat Blinis cu CR Aproxormme fra aprox. che & hrean este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 1 porție. O porție conține 299 calorii, 29G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $ 7.04 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 minute. Funcționează bine ca o masă scumpă de dimineață. Cap la magazin și ridica blini clatite, blini clatite, CR fra fra fra FRA, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Blinis de hrișcă cu somon afumat și CR Aproxme fra aprox. che, Somon afumat cu hrean CR aproxme fra aprox. che & sfeclă roșie, și Cina in seara asta: salata de cartofi cu somon afumat și hrean Cr fra fra fra.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.