Blinele de porumb cu fulgi de coriandru cu sos de Chile-mentă

Blinele de porumb cu fulgi de coriandru cu sos de Chile-mentă
Cilantro-fulgi de porumb cu sos de Chile-menta este un fără gluten și vegan felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 606 calorii. Pentru $ 4.82 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Este adus la tine de mâncare și vin. Mergeți la magazin și ridicați frunze de coriandru, spice de porumb, serrano chile și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Prajituri De Porumb Verde Chile, Blinele de porumb Cheddar jalape4ro cu cremă de coriandru, și Porumb Prăjit Cu Queso, Coriandru Și Chile.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită, gătiți spicele de porumb la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scurgeți și, când este suficient de rece pentru a fi manevrat, tăiați sâmburii de pe știuleți; ar trebui să aveți 2 1/2 căni. Dacă utilizați porumb congelat, fierbeți-l timp de 2 minute, apoi scurgeți-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb CongelatPorumb Congelat
3
Într-o tigaie medie, încălziți cele 2 linguri de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ghimbirul și două treimi din usturoi și gătiți la foc moderat, amestecând, până la parfum, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
5
Adăugați porumbul și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
6
Transferați într-un robot de bucătărie și piure.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Răzuiește într-un castron. Se amestecă coriandrul și se condimentează cu sare și piper. Formați-vă în torturi de 2 inci și dați-le la frigider timp de cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Într-un mini robot de bucătărie, combinați frunzele de mentă, chile, apa și usturoiul rămas și procesați la un piure grosier. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Într-o tigaie mare, antiaderentă, încălziți 1/4 inch de ulei până la sclipire. Pudrați prăjiturile cu făină și atingeți excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați jumătate din biscuiți în tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Scurgeți prăjiturile pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
13
Transferați pe o foaie de copt și păstrați cald în cuptor în timp ce prăjiți restul de biscuiți. Aranjați blinele pe un platou.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
14
Se presară cu chat masala, se acoperă cu o mică bucată de sos chile-mentă și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate25
Revista