Blackberry Galette Din Bucătăria Mea
Blackberry Galette din bucătăria mea ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 416 calorii, 8g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,6 USD pe porție. Un amestec de făină, ou, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de SippitySup. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Încercați Măr-Mure Galette, Zmeură și mure Galette, și Mure Nectarine Galette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți crusta (vezi rețeta aici http://www.sippitysup.com/perfect-pie-crust): împărțiți aluatul în jumătate, formați în 2 discuri, unul de aproximativ 5 inci și 1 de aproximativ 6 inci în diametru, ambele de aproximativ 3/4 inci grosime. Înfășurați în plastic. Refrigerați aluatul cel puțin 1 oră (sau până la 2 zile) sau congelați până la 1 lună.Folosiți o suprafață ușor făinată și un sucitor ușor făinat pentru a întinde discul mai mare al aluatului răcit la aproximativ un cerc de 12 până la 13 inci, cu o grosime generoasă de 1/8 inci.
Transferați-l pe o foaie de copt tapetată cu pergament, apoi acoperiți ușor cu folie de plastic și răciți cel puțin 20 de minute sau până peste noapte. Salvați disc mai mic pentru o altă utilizare.Pregătiți umplutura de alune: folosiți un robot de bucătărie pentru a măcina alunele într-o masă grosieră.
Transferați piulițele măcinate într-un mixer de suport.
Așezați raftul cuptorului în poziția centrală și încălziți cuptorul la 400 de grade F. Aruncați murele cu sucul de lămâie și restul de 2 lingurițe de zahăr granulat. Puneți deoparte aproximativ 20 de minute. Între timp, scoateți plasticul din aluatul rulat și întindeți umplutura de alune uniform peste centrul crustei, lăsând aproximativ o margine de 2 inci. Îngrămădiți murele pe op a umpluturii de alune. Îndoiți marginea expusă a aluatului peste umplutură, plisând după cum este necesar pentru a forma un pachet rotunjit îngrijit. Nu vă faceți griji prea mult cu privire la formă, aceasta este o plăcintă cu formă liberă. De asemenea, nu încercați să faceți aluatul să se întâlnească la mijloc. Vrei să lași umplutura expusă.
Periați patiseria cu puțină spălare de ou și presărați-o cu zahăr turbinado.
Coaceți galette până când crusta se rumeneste și umplutura clocotește, aproximativ 55 de minute. Galette rece pe raft.
Se servește cald sau la temperatura camerei.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...