Bisque de fenicul usturoi
Garlic Fennel Bisque este o rețetă fără gluten, lacto ovo-vegetariană, primară și întreagă cu 30 de rețete cu 14 porții. O porție conține 113 calorii, 3 g de proteine și 8 g de grăsimi. Pentru 66 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită apă, nuci de pin, căței de usturoi și piper. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 43%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bisque de midii și fenicul, Bisque de măr și fenicul și Supă cremoasă de fenicul și morcovi prăjite cu ulei de fenicul usturoi negru.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, aduceți la fiert apa, smântâna și usturoiul. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute sau până când usturoiul este foarte moale.
Adăugați fenicul și frunze de fenicul; acoperiți și fierbeți 15 minute mai mult sau până când feniculul este foarte moale.
Se răcește ușor. Într-un blender, procesați supa în loturi până se omogenizează. Întoarceți totul în tigaie. Asezonați cu sare și piper; căldură prin.
Presărați fiecare porție cu nuci de pin.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Cecchi Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
![Cecchi Chianti Classico]()
Cecchi Chianti Classico
Chianti Classico este vinul emblematic al familiei Cecchi. Vinul se caracterizează printr-o culoare roșu rubiniu intens, care tinde spre granit odată cu învechirea. La gust, este armonizat de o aromă uscată, plină. La nas este plin, bogat si vinos, caracterizat prin note de violete.