Biserica Țara Turtă dulce
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate la colecția dvs., Gingerbread Country Church ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 1. Pentru 32,74 USD per porție, această rețetă acoperă 79% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 16200 de calorii, 160 g de proteine și 468 g de grăsime per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr de cofetar, pudră de bezea, ghimbir măcinat și apă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Va fi un succes la evenimentul tău de Crăciun. Cu un scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Church Windows II, Church Windows I și Church Supper Potatoes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face aluat: Într-un castron foarte mare, smântână de scurtătură și zahăr până devine ușor și pufos. Se bate melasa si ouale.
Combinați făina, ghimbirul, scorțișoara, sarea, nucșoara și cuișoarele; se adaugă treptat la compoziția smântână și se amestecă bine. Acoperiți și răciți timp de 2 ore sau până când este ușor de manevrat.
Urmează modele pe hârtie cerată; elimina. Pe o suprafață ușor înfăinată, rulați aluatul în loturi la 1/4 inch. grosime. Poziționați modelele pe aluat și tăiați. Folosind un cuțit ascuțit, marcați contururile pentru a marca ușa acolo unde este indicat pe model, având grijă să nu tăiați complet aluatul.
Folosind o scobitoare, trageți linii în aluat pentru a forma șindrila pe bucățile de acoperiș. Pentru a forma siding, apăsați marginea unei rigle în bucățile rămase, cu excepția lucarnelor și a turnului. (Păstrați bucățile acoperite pentru a preveni uscarea lor.)
Cu un cuțit mic și o riglă, tăiați două benzi late de 1/4 inchi pentru cruce.
Tăiați două benzi late de 1/4 inchi pentru mânerele ușii. Lucrând cu mâna liberă, tăiați o cale de 2-1/2 inci.
Rulați cantități mici de aluat în bile; apăsați pe potecă, formând pietre.
Transferați toate bucățile pe foi de copt tapetate cu hârtie de copt.
Coaceți la 350° timp de 12-15 minute sau până se rumenesc.
Decupați complet ușile. Răciți turta dulce pe tigăi timp de 2 minute înainte de a o scoate cu grijă pe rafturi pentru a se răci complet.
Întoarceți bucățile din față și laterale ale bisericii pe foile de copt tapetate cu hârtie de copt. Puneți bomboane zdrobite în decupările ferestrei.
Coaceți la 400° timp de 3-4 minute sau până când bomboanele se topesc. Lucrând rapid, apăsați cu atenție bucățile de lemn dulce în ferestre, creând un efect de sticlă cu plumb. Se răcește complet pe foi de copt.
Nuanțați apa cu cantitatea dorită de colorant alimentar roșu. Folosind pensula, amestecul de vopsea peste acoperiș, turnulă și bucăți de lucarnă; ștergeți ușor cu prosoape de hârtie și lăsați să se usuce.
Pentru a face glazura: Într-un castron foarte mare, combinați zahărul de cofetă și pudra de bezea.
Adaugă apă; bateți la viteză mică până se combină. Bateți la maxim timp de 4-5 minute sau până se formează vârfuri tari.
Transferați 2 căni de glazură într-un alt bol; se bate scorțișoara până se omogenizează. Păstrați glazura acoperită tot timpul cu o cârpă umedă.
Pentru a asambla biserica: Puneți glazura de scorțișoară de-a lungul bazei și a unei laturi a din față a bisericii și a peretelui lateral alăturat.
Așezați pereții în unghi drept unul față de celălalt pe placa de tort; recuzită cu conserve mici. Glazura țevii se plasează de-a lungul marginilor interioare și exterioare pentru o stabilitate sporită. Repetați cu al doilea perete lateral și cu spatele bisericii.
Lăsați să se usuce complet.
Pentru clopotnă: întindeți glazura de scorțișoară de-a lungul unei părți din fața bazei turnului și a unui perete lateral alăturat. Poziționați în unghi drept unul față de celălalt și așezați pe hârtie cerată; glazura conductei de-a lungul marginii interioare pentru stabilitate sporita. Țineți pe loc până când se fixează. Repetați cu partea și spatele rămase ale bazei turnului. Repetați pentru clopotniță.
Lăsați să se usuce complet.
Întindeți glazura de scorțișoară de-a lungul marginilor superioare ale bazei clopotniței; atașați turnul.
Lăsați să se usuce complet.
Pentru a asambla acoperișul: Puneți glazură de scorțișoară de-a lungul marginilor superioare ale pereților bisericii. Poziționați piesele de acoperiș astfel încât să existe o conexiune egală în față și în spate. Puneți glazura de-a lungul marginilor de îmbinare. Susține partea inferioară a pieselor de acoperiș cu cutii până când acoperișul este complet uscat. Puneți glazura pe marginile turnului și atașați-l pe acoperiș. Uniți piesele în cruce cu glazură; atașați la marginile acoperișului.
Pentru lucarne: Pe o suprafață de lucru, poziționați piesele lucarne în unghi una față de alta, formând șapte lucarne. Întindeți glazura de scorțișoară de-a lungul marginilor de îmbinare.
Lăsați să se usuce complet. Așezați glazura pe marginile lucarnelor și atașați-le peste ferestre. Țineți pe loc până se fixează, aproximativ 1 minut.
Finalizare: Nuanță o cantitate mică de verde glazură și o cantitate mică de roșu. Folosind un vârf de stea #14 și glazură verde, coroane de țevi pe uși. Folosind un vârf rotund nr. 2 și glazură roșie, țeapă boabe pe coroane. Cu glazură de scorțișoară, atașați mânerele la uși; atașați ușile la fața bisericii.
Pentru copaci, se încălzește o cantitate mică de sirop de porumb în cuptorul cu microunde până se subțire; ungeți conurile de zahăr. Acoperiți cu stropi. Pentru arbuști, subțiază o cantitate mică de glazură cu apă și nuanță verde.
Se toarnă peste fulgi de porumb; arunca pentru a acoperi.
Se întinde pe hârtie cerată.
Se lasa sa stea pana se fixeaza. Atașați fulgi de porumb la bomboanele Rolo cu glazură.
Acoperiți placa de tort cu glazură albă. Apăsați imediat calea în glazură. Aranjați copacii și arbuștii după cum doriți.
Pune nuca de cocos intr-un robot de bucatarie; se acopera si se proceseaza pana se toaca marunt.
Presărați peste biserică, copaci și pământ.