Biscuiții bunicii Johnson
Biscuiții bunicii Johnson ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 395 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3499 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Biscuiții bunicii Johnson, Bunica ' s cele mai bune biscuiți, și Johnson Umplutura.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați smântâna și bicarbonatul de sodiu și dați deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o foaie mare de copt.
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul, praful de copt, crema de tartru și sarea.
Tăiați untul. Se amestecă amestecul de smântână și oul în amestecul de făină până se umezește.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați scurt.
Rulați sau bateți aluatul într-o rundă groasă de 3/4 inch.
Tăiați în 12 pene și așezați-le la 2 centimetri distanță pe foaia de copt pregătită.
Coaceți 12 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc pe fund.