Biscuiți Vegani Sănătoși Cu Scorțișoară De Mere

Scones vegane sănătoase cu scorțișoară de mere ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 224 calorii. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1089 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de mere, zahăr brun, bicarbonat de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Go Dairy Free. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este destul de bun. Încercați Biscuiți Vegani Sănătoși Cu Scorțișoară De Mere, Biscuiți Sănătoși Cu Rubarbă - Fără Gluten Și Vegan, și Afine Nucă De Cocos Vegan Scorțișoară Scones pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 aprox.F și tapetați o foaie de copt cu un covor de silicon sau hârtie pergament.
Așezați 1/4 cană de zahăr de nucă de cocos / palmier în condimentele sau râșnița de cafea și dați-i un șuierat rapid pentru a-l pudra; acest lucru ar trebui să dureze mai mult de 10 sau 15 secunde. Puteți sări peste acest pas dacă utilizați zahăr brun.
Se toarnă zahărul pudră de nucă de cocos (sau zahărul brun) într-un castron mare.
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara până când totul este bine combinat.
Adăugați uleiul de cocos (sau alte grăsimi) și folosind o furculiță sau un blender de patiserie, tăiați-l până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.Se amestecă băutura cu lapte de mere și nucă de cocos, până când amestecul începe să se unească. Ar trebui să fie puțin sfărâmicios, dar destul de ușor de manevrat (nu lipicios) și ușor de format în două bile. Dacă este prea umed, adăugați puțină făină, prea uscată, presărați mai multă alternativă de lapte.Luați cele două bile de aluat și aplatizați-le ușor în două discuri care au aproximativ un centimetru până la un centimetru și jumătate înălțime pe o foaie de copt.
Presărați biscuiții cu lingura rămasă de zahăr (lucrurile pe care le-ați lăsat grosiere) sau chiar puțin mai mult, dacă doriți.
Tăiați sau marcați discurile în 4 sau 6 triunghiuri (ca o pizza) și coaceți timp de 15 până la 20 de minute sau până când biscuiții încep să capete o nuanță frumoasă de maro auriu pe vârfuri și margini. Îmi place să păstrez biscuiții atingându-se în timp ce se coc pentru un efect de îndepărtare și un mijloc fraged.