Biscuiți ușoare cu ciocolată Jumbo

Biscuiți ușoare cu ciocolată Jumbo
Reteta Easy Jumbo Chocolate Chip Cookies poate fi facuta in aproximativ 35 de minute . O porție conține 353 de calorii , 3 g de proteine și 20 g de grăsimi . Pentru 40 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Funcționează bine ca desert foarte accesibil. Această rețetă este pe placul a 2 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și cumpărați praf de copt, bicarbonat de sodiu, chipsuri de ciocolată cu lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de remarcabil cu lingură de 14% . Rețete similare includ biscuiți Jumbo cu ciocolată , biscuiți Jumbo cu ciocolată și cocos și ciocolată Jumbo .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă untul și zaharurile până devine ușor și pufos. Bateți oul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea; se adaugă treptat la compoziția smântână și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se amestecă nuca de cocos și chipsurile. Formați 3 linguri de aluat într-o bilă; repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
4
Așezați bilele la 3 inchi una de alta pe foi de copt neunsate.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Coaceți la 350° timp de 12-18 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
6
Scoateți pe rafturi pentru a se răci.
7
Într-un cuptor cu microunde, topiți stratul de bomboane dacă doriți. Înmuiați un capăt al fursecurilor răcite în strat de bomboane. Lăsați excesul să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Ovăz și MiereCu Ovăz și Miere
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
8
Așezați pe hârtie cerată; se lasa sa stea pana se fixeaza.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco, Port, Vin De Porto, Moscato Dasti

Biscuiții cu ciocolată funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Madeira și Prosecco. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista