Biscuiți Sandwich de Sărbători

Biscuiți Sandwich de Sărbători
Biscuiții Sandwich de sărbători necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Acest desert are 205 calorii, 0 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 12. Pentru 1,59 USD per porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână sclipici comestibile, gata de coacere!™ prăjituri cu zahăr, glazură de vanilie și alte câteva ingrediente, le puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 7%, ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Rețete similare includ prăjituri cu sandvici de sărbători, prăjituri cu sandvișuri ușoare de vacanță cu umpluturi distractive de casă (chip de ciocolată cu mentă, zmeură, lămâie și arțar!) și Sandviș de vacanță.

Instrucțiuni

1
Încinge cuptorul la 350 de grade F. Deschide pachetul de fursecuri; presara prajituri cu zahar sau sclipici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (16 Uncii) Biscuiți Cu Zahăr Pillsbury® Ready To Bake!™ (24 Fursecuri/pachet)1 Pachet (16 Uncii) Biscuiți Cu Zahăr Pillsbury® Ready To Bake!™ (24 Fursecuri/pachet)
Pachet Pillsbury® Ready To Bake!™ Sugar Cookies (24 Fursecuri/pachet)Pachet Pillsbury® Ready To Bake!™ Sugar Cookies (24 Fursecuri/pachet)
Echipamente pe care le vei folosi
(24 Fursecuri/pachet)(24 Fursecuri/pachet)
2
Coaceți fursecurile conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se răcește complet, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Pentru fiecare prăjitură de tip sandwich, întindeți 1 lingură de glazură pe fundul unui prăjitură. Deasupra cu a doua prăjitură, partea de jos în jos; apăsați ușor împreună. Păstrați lejer acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Crem Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjiturile tip sandwich. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ediția aniversară NV Wilson Creek Almond, cu o evaluare de 5 stele din 5, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
Această șampanie câștigătoare a medaliei de aur este denumită și șampania „OH MY GOSH”®. Acest vin spumant alb este fermentat în mod natural, cu doar o notă de migdale pură adăugată, astfel încât este garantat să vă uimească oaspeții. O șampanie obligatorie pentru a face orice ocazie deosebit de specială. Excelent cu deserturi, îmbrățișări, căzi cu hidromasaj, picnicuri, șeminee, brunchuri și petreceri. Foarte popular la toate nuntile de aici.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista