Biscuiți Pufoși Din Grâu Integral
Nevoie de o garnitură vegetariană? Biscuiții pufoși din grâu integral ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 123 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 374 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Biscuiți Cheddar Scallion (și cum se fac biscuiții pufoși), Biscuiți Pufoși, și Biscuiți Pufoși pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Combinați făina universală, făina integrală de grâu, praful de copt, zahărul și sarea în castron.
Tăiați untul cu un cuțit sau un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere; se amestecă laptele de unt până se umezește.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 8 până la 10 ori.
Rulați la o grosime de aproximativ 3/4 inch; tăiați cu un tăietor de biscuiți de 2 1/2 inch.
Așezați biscuiții pe o foaie de copt unsă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când biscuiții se rumenesc ușor, 10 până la 12 minute.