Biscuiți Portocalii
Reteta biscuiti portocalii este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 184 calorii. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea, coaja de portocală, untul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Budincă De Mango Și Floare De Portocal, Biscuiți Cu Mămăligă Portocalie, Biscuiți Portocalii, și Biscuiți Cu Portocale De Afine.
Instrucțiuni
Combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un bol mediu de amestecare.
Tăiați scurtarea cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Se amestecă coaja portocalie.
Se dizolvă sifonul în zară; se amestecă bine.
Se toarnă uniform amestecul de zară peste amestecul de făină, amestecând până când ingredientele uscate sunt umezite. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați de 4 până la 5 ori.
Rulați aluatul la grosimea de 1/2 inch; tăiați cu un tăietor de biscuiți de 2 inci.
Așezați biscuiții pe o foaie de copt unsă; periați cu unt topit.
Coaceți la 450 timp de 10 minute sau până se rumenesc ușor.