Biscuiți Graham De Casă
Biscuiti Graham de casă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 2464 calorii, 23g de proteine, și 141g de grăsime fiecare. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de miere, făină, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul granulat, puteți urma acest fel principal cu Shortcakes Cu Căpșuni-Lavandă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Biscuiți Graham De Casă, Biscuiți Graham De Casă, și Biscuiți Graham De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți untul, zaharurile și mierea într-un castron mare cu un mixer până se omogenizează. Într-un alt castron, amestecați ingredientele uscate.
Se adaugă în amestecul de unt și se bate până se omogenizează.
Împărțiți aluatul în jumătate și rulați fiecare jumătate între 2 foi de hârtie pergament într - un 10-pe 12-in. dreptunghi. Glisați fiecare set pe o foaie de copt și congelați până când este ferm, aproximativ 10 minute. Preîncălziți cuptorul la 30
Scoateți pergamentul de sus.
Tăiați aluatul pe tigăi în 2 1/2-cu 4-in. dreptunghiuri.
Coaceți până se rumenesc adânc, 13 până la 18 minute; schimbați tigăile la jumătatea drumului.
Tăiați din nou biscuiții pe linii.
Lăsați biscuiții să se răcească pe tigăi 2 până la 3 minute. Separați piesele și transferați-le pe rafturile de răcire.
Faceți înainte: până la 1 săptămână, etanș; sau înghețați până la 2 luni.