Biscuiți Graham De Casă

Biscuiți Graham De Casă
Biscuiti Graham de casă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 2464 calorii, 23g de proteine, și 141g de grăsime fiecare. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de miere, făină, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul granulat, puteți urma acest fel principal cu Shortcakes Cu Căpșuni-Lavandă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Biscuiți Graham De Casă, Biscuiți Graham De Casă, și Biscuiți Graham De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți untul, zaharurile și mierea într-un castron mare cu un mixer până se omogenizează. Într-un alt castron, amestecați ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Se adaugă în amestecul de unt și se bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Împărțiți aluatul în jumătate și rulați fiecare jumătate între 2 foi de hârtie pergament într - un 10-pe 12-in. dreptunghi. Glisați fiecare set pe o foaie de copt și congelați până când este ferm, aproximativ 10 minute. Preîncălziți cuptorul la 30
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Scoateți pergamentul de sus.
5
Tăiați aluatul pe tigăi în 2 1/2-cu 4-in. dreptunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Coaceți până se rumenesc adânc, 13 până la 18 minute; schimbați tigăile la jumătatea drumului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Tăiați din nou biscuiții pe linii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
8
Lăsați biscuiții să se răcească pe tigăi 2 până la 3 minute. Separați piesele și transferați-le pe rafturile de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
9
Faceți înainte: până la 1 săptămână, etanș; sau înghețați până la 2 luni.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate18
Revista