Biscuiți De Păstrăv Afumat
Scones păstrăv afumat ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 457 calorii, 42G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $5.95 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă de dimineață, și se face în aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, scallions, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Păstrăv Afumat, Dip De Păstrăv Afumat, și Păstrăv Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Într-un castron, combinați păstrăvul, ceapa verde și jumătate din coaja de lămâie. Pune deoparte. Cernem făina și praful de copt în vasul de amestecare.
Tăiați untul în bucăți și frecați-l în făină cu mâna sau cu un mixer electric.
Combinați ouăle, smântâna și coaja rămasă și amestecați în amestecul de făină. Nu amestecați prea mult.
Împărțiți aluatul în jumătate. Pe o suprafață ușor făinată, întindeți fiecare porție de aluat de 1/3 inch grosime.
Tăiați o bucată de aluat în triunghiuri care măsoară 3 inci pe o parte.
Așezați 1 lingură de amestec de păstrăv în centrul fiecărui triunghi. Vopsiți marginile fiecărui triunghi cu spălarea ouălor.
Tăiați aluatul rămas în triunghiuri. Completați fiecare dintre triunghiurile umplute cu aluat și sertizați marginile cu o furculiță.
Periați partea superioară a fiecărei scone cu spălarea ouălor.
Așezați biscuiții la 2 centimetri distanță pe una sau două foi de copt și coaceți timp de 15 până la 20 de minute sau până devin aurii.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;