Biscuiți de ovăz și Cheddar
Biscuiții de ovăz și Cheddar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 716 calorii, 30g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina, zahărul turbinado și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Cheddar - Jack Crackers, Biscuiți Cu Brânză Cheddar, și Biscuiti Cheddar-Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați ovăzul și laptele și lăsați să stea până când ovăzul se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute.
Într-un robot de bucătărie, combinați făina, praful de copt și sarea și pulsați de câteva ori pentru a amesteca.
Adăugați brânza și untul și pulsați până se formează o masă grosieră. Amestecați oul bătut în ovăzul înmuiat, apoi răzuiți ovăzul în robotul de bucătărie. Pulsează până se formează un aluat. Răzuiește aluatul pe o foaie mare de folie de plastic și frământă ușor de câteva ori până se amestecă bine. Bateți aluatul într-un disc, înfășurați-l și dați-l la frigider până când este ferm, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 37
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Lucrați cu jumătate din aluat odată: pe o suprafață de lucru ușor făinată, pudrați aluatul cu făină. Acoperiți cu o foaie mare de folie de plastic.
Întindeți aluatul gros de 1/8 inch. Tăiați rapid aluatul în pătrate de 1 1/2 inch sau ștampilați diferite forme.
Îndepărtați orice exces de făină și transferați pătratele pe una dintre foile de copt. Se da la frigider cel putin 5 minute, pana cand patratele sunt ferme. Repetați cu a doua bucată de aluat.
Periați ușor pătratele cu spălarea ouălor și presărați ușor cu zahăr.
Coaceți aproximativ 16 minute, până când biscuiții se rumenesc.
Transferați într-un raft și lăsați să se răcească înainte de servire sau ambalare.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese numărul 5 cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 69 de dolari pe sticlă.
![Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5]()
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5