Biscuiți de lămâie-zară cu gem rapid de mure
Scones de lămâie-zară cu gem rapid de mure necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această masă de dimineață are 253 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de praf de copt, coajă de lămâie, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Pâine Prăjită Franceză Cu Lapte + Compot Rapid De Arțar De Mure, Biscuiți De Mure-Lămâie, și Biscuiți Cu Lămâie Din Lapte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Lingurați ușor 3 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Așezați 3 căni de făină, 2 linguri de zahăr, praf de copt și sare într-un robot de bucătărie; pulsează de 2 până la 3 ori sau până se combină.
Adăugați unt; puls de 10 ori sau până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Adăugați zară, coajă și suc de lămâie; pulsează până se combină. Răzuiți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu o spatulă de cauciuc; se presară cu 1 linguriță de făină (aluatul va fi moale).
Cu mâinile făinoase, bateți aluatul într-un cerc de 4 inci; așezați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Pat aluat într-un cerc de 8 inch.
Tăiați aluatul în 10 pene, tăind, dar nu prin aluat.
Ungeți albușul de ou peste aluat; se presară cu 1 linguriță de zahăr.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până devin aurii. Se răcește pe un suport de sârmă.
Se servește cu gem rapid de mure.