Biscuiți De Grâu
Biscuiții de grâu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 2023 calorii, 47G de proteine, și 80g de grăsime pe porție. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, apă, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 92%. Încercați Crackers De Parmezan Din Germeni De Grâu, Crackers de semințe de in și fenicul din grâu integral, și Cum să-i faci pe copii să crape făcând biscuiți cu brânză și grâu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina integrală de grâu, făina universală și 3/4 linguriță de sare.
Se toarnă uleiul vegetal și apa; se amestecă până se amestecă.
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul cât mai subțire posibil - nu mai gros de 1/8 inch.
Așezați aluatul pe o foaie de copt unsă și marcați pătratele cu un cuțit, dar nu tăiați. Înțepați fiecare cracker cu o furculiță de câteva ori și presărați sare.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când este crocant și maro deschis. Timpul de coacere poate fi diferit în funcție de cât de subțiri sunt biscuiții. Când se răcește, se scoate din foaia de copt și se separă în biscuiți individuali.