Biscuiți de cartofi
Scones de cartofi ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 4 și costă 41 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 269 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă de la BBC Good Food are 49 de fani. Acesta funcționează bine ca un mic dejun. Un amestec de cartofi, făină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Biscuiți De Cartofi, Biscuiți De Cartofi Dulci, și Biscuiți De Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii in multa apa sarata pana se inmoaie.
Se scurge bine și se pasează. Cernem făina și praful de copt într-un castron, adăugăm untul, laptele, ouăle, piureul și o mulțime de condimente și amestecăm într-un aluat lipicios.
Încălziți puțin unt și puțin ulei într-o tigaie mare. Prăjiți păpușile amestecului așa cum ați face clătitele Scotch timp de 3 minute pe fiecare parte până se rumenesc. Poate fi necesar să faceți acest lucru în 2 loturi, așa că păstrați-le pe cele prăjite calde la cuptor.
Se servește cu slănină crocantă și cheddar matur ras, sau brânză albastră și un strop de miere.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru Scone. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.