Biscuiți De Afine
Reteta de Scones de afine este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Această masă de dimineață are 174 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ou, zahăr pudră, afine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Biscuiți De Afine, Biscuiți De Afine, și Biscuiți De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de bucăți F. Ungeți foaia mare de biscuiți cu spray de scurtare sau de gătit. Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul granulat și 1 linguriță de coajă de portocală.
Tăiați în 1/2 cană de unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă afine.
În cupa de măsurare cu 1 cană, bateți bine oul.
Adăugați zară pentru a face 2/3 cană.
Se adaugă în amestecul de făină; se amestecă ușor cu furculița până când particulele uscate încep să se agațe între ele. (Nu adăugați mai mult lichid.
Amestecul poate fi sfărâmicios.)
Pe suprafața ușor făinată, apăsați ușor aluatul împreună pentru a forma bilă. Împărțiți aluatul în jumătate.
Așezați ambele jumătăți pe foaia de prăjituri; aplatizați fiecare în rundă de 6 inci. Cu cuțitul cu făină sau tăietorul de pizza, tăiați fiecare în 8 pene. Separați ușor pene, la aproximativ 1/2 inch distanță.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe foaia de cookie 5 minute.
Între timp, într-un castron mic, amestecați ingredientele cu unt de portocale până se omogenizează bine.
Serviți biscuiți calzi cu unt de portocale.