Biscuiți curry cu dovlecei și pere
Biscuitul cu dovlecei și pere este un fără gluten și vegetarian supă. Această rețetă servește 8. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 190 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Biscuit De Dovleac De Iarnă Cu Curry, Biscuit De Dovleac Cu Curry, și Biscuit De Dovleac Cu Curry.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membrana.
Așezați jumătățile de dovlecei, tăiați părțile în jos, pe o foaie de copt; coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până se înmoaie. Mișto. Peel squash; pulpă de piure. Puneți deoparte 3 1/2 căni de pulpă, rezervând dovleceii rămași pentru o altă utilizare.
Topiți untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați pere și ceapă tocate; saut 10 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați pulpă de dovleac, apă și următoarele 5 ingrediente (apă prin piper). Aduceți la fierbere; acoperiți parțial, reduceți căldura și fierbeți 40 de minute.
Așezați o treime din amestecul de dovlecei într-un blender; procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul pur într-un castron mare; repetați procedura cu amestecul de dovlecei rămas. Întoarceți amestecul de dovlecei în tigaie; se amestecă jumătate și jumătate. Gatiti la foc mic 3 minute sau pana se incalzeste bine. Supă de oală în boluri și garnisiți cu felii de pere.