Nu puteți avea niciodată prea multe rețete scoțiene, așa că încercați șuncă și brânză. Această rețetă servește 8 și costă 45 de cenți pe porție. Această masă de dimineață are 213 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Ham și brânză hash caserola maro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Combinați făina, praful de copt, zahărul, sarea și piperul într-un castron mare; tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Se amestecă brânza și șunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Unt
Brânză
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Combinați zeama și albușurile de ou, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se adaugă în amestecul de făină, amestecând doar până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 4 până la 5 ori cu mâinile făinoase. Bateți aluatul într-un cerc de 8 inci pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Tăiați aluatul în 8 pene, tăind, dar nu prin aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
8
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor.