Biscuiți cu șuncă și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete scoțiene, așa că încercați șuncă și brânză. Această rețetă servește 8 și costă 45 de cenți pe porție. Această masă de dimineață are 213 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Ham și brânză hash caserola maro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt, zahărul, sarea și piperul într-un castron mare; tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Se amestecă brânza și șunca.
Combinați zeama și albușurile de ou, amestecând cu un bici.
Se adaugă în amestecul de făină, amestecând doar până se umezește.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 4 până la 5 ori cu mâinile făinoase. Bateți aluatul într-un cerc de 8 inci pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Tăiați aluatul în 8 pene, tăind, dar nu prin aluat.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor.