Biscuiți Cu Zmeură
Reteta de zmeura Scones ar putea satisface pofta ta scoțiană în aproximativ 40 minute. Această rețetă face 8 porții cu 324 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul, zmeura și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Biscuiți de zmeură cu caș de var de zmeură, Biscuiți Cu Zmeură, și Biscuiți Cu Zmeură.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și puneți-o deoparte. Făinați ușor o farfurie mare; pus deoparte.
Combinați făina măsurată, 1/4 cană de zahăr, praful de copt, coaja de lămâie și sarea într-un castron mare și bateți pentru a rupe orice bulgări. Folosind un blender de patiserie sau 2 cuțite, tăiați untul în amestecul de făină până când rămân bucăți mici, de mărimea unui bob de mazăre.
Se toarnă 3/4 cană de smântână și, folosind degetul, se amestecă până se încorporează și s-a format o movilă aspră, ușor lipicioasă (nu toată făina va fi încorporată). Întoarceți aluatul și făina liberă pe o suprafață de lucru și frământați până când cea mai mare parte a făinii este încorporată și aluatul doar se ține împreună (aveți grijă să nu o suprasolicitați). Făinați ușor un sucitor și suprafața de lucru. Folosind mâinile, formați aproximativ aluatul într-un dreptunghi, păstrând marginea lungă spre dvs.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 8 pe 10 inci (dacă aluatul se fisurează, împingeți-l înapoi împreună), păstrând din nou marginea lungă spre dvs.
Scoateți zmeura din congelator, aranjați-le uniform într-un singur strat peste cele două treimi inferioare ale dreptunghiului și apăsați-le în aluat (este în regulă dacă se rup unele). Începând cu partea superioară, a treia fără fructe de pădure, pliați aluatul pe lungime în treimi, apăsând pe straturi pe măsură ce mergeți (folosiți o spatulă sau o răzuitoare pastoasă dacă aluatul se lipeste de suprafața de lucru). Făinați din nou sucitorul și rulați ușor aluatul într-un bloc gros de 1 inch. Dacă capetele devin conice, pătrați-le cu mâinile. Feliați aluatul transversal (nu vedeți înainte și înapoi) în 4 bucăți egale.
Tăiați fiecare piesă în diagonală pentru a forma 2 triunghiuri.
Transferați biscuiții pe farfuria cu făină și puneți-i la congelator timp de 5 minute.
Scoateți biscuiții din congelator și transferați-i pe foaia de copt pregătită, așezându-le la o distanță de 2 inci.
Periați un strat subțire din restul de 1 lingură de cremă peste vârfurile biscuiților și presărați cu restul de 1 lingură de zahăr.
Coaceți până se rumenesc în partea de sus și de jos, aproximativ 20 de minute.
Lăsați să se răcească 5 minute pe foaia de copt, apoi transferați pe o grătar pentru a se răci complet.