Biscuiți Cu Zahăr Melasă
Cookie-urile de zahăr din melasă necesită aproximativ 3 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 93 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 72. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, cuișoare măcinate, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Biscuiți Cu Zahăr Melasă, Biscuiți Cu Zahăr Melasă, și Biscuiți Cu Zahăr Melasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți scurtarea într-o tigaie mare pe aragaz și răciți.
Adăugați zahăr, ouă și melasă, bateți bine.
Într-un castron separat, cernem ingredientele uscate împreună și adăugăm în tigaie.
Se amestecă bine și se răcește 3 ore sau peste noapte.
Formați în bile de mărimea nucului.
Se rulează în zahăr granulat.
Așezați pe o foaie de biscuiți unsă la aproximativ 2 inci distanță.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 8-10 minute.
A se păstra într-un recipient etanș pentru a nu deveni prea crocant. Dacă își pierd moliciunea, o modalitate ușoară de a o restabili este să așezați o felie de pâine proaspătă în recipientul cu fursecurile timp de câteva ore sau peste noapte și vor fi din nou moi!