Biscuiți Cu Zahăr De Vacanță Fără Gluten
Cookie-urile de zahăr de vacanță fără Gluten ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 189 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 21 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul, oul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Biscuiți sănătoși cu zahăr de lămâie fără Gluten (fără zahăr și cu conținut scăzut de grăsimi), 3 Cookie-Uri Decadente De Vacanță Fără Gluten, și Cookie-uri fără totul (fără lactate, fără gluten, fără ouă, fără nuci și fără zahăr) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți zahărul granulat, scurtarea și untul înmuiat cu mixerul electric la viteză medie, răzuind bolul des, până când este cremos. La viteză mică, bateți în vanilie și ou. Se amestecă amestecul de făină, praful de copt și sarea până se amestecă bine. Împărțiți aluatul în jumătate; formați fiecare jumătate în disc. Înfășurați în folie de plastic; refrigerați aproximativ 1 oră sau până când este ferm.
Se încălzește cuptorul la 375 F. pe suprafața de lucru ușor presărată cu amestec de făină, rulați fiecare jumătate de aluat la o grosime de 1/4 inch.
Tăiați cu tăietor de prăjituri de 2 1/2 inch.
Așezați 1 inch în afară pe foile de cookie-uri negreșite.
Coaceți 8 până la 12 minute sau până când marginile sunt ușor rumenite.
Lăsați să stea 2 minute pe foaia de cookie; scoateți-l în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 15 minute. Se amestecă împreună ingredientele glazurate.
Răspândiți pe cookie-uri.
Presărați cu zahăr granulat suplimentar, dacă doriți.