Biscuiți Cu Zahăr
Cookie-urile de zahăr sunt un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 20 de porții. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 42 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Un amestec de sare, cremă de brânză vegană, ener-G-ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 426 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de ierbivore fericit. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cookie-Uri De Zahăr Amish (Cookie-Uri De Zahăr Clare), Ziua Fericită A Cookie-Urilor De Zahăr-Cookie-Uri De Zahăr Amish, și Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr.
Instrucțiuni
Folosind un mixer electric la cea mai mare viteză, bateți Tofutti cremă de brânză și zahăr până la crem.
Adăugați "ou" pregătit și vanilie și amestecați bine. Într-un alt castron, amestecați făina, praful de copt și sarea împreună.
Adăugați amestecul de făină în amestecul umed în 3 până la 4 loturi, amestecând pe măsură ce mergeți până se formează un aluat. (Aluatul poate părea sfărâmicios la început, dar este în regulă). Folosind mâinile, modelați aluatul într-o bilă. Înfășurați mingea în folie de plastic și dați-o la frigider timp de cel puțin două ore. Preîncălziți cuptorul la 350 F. Ungeți foaia de biscuiți sau tapetați-o cu hârtie pergament și puneți-o deoparte. Făinați ușor o suprafață plană și rulați aluatul la 1/4 sau 1/8" grosime.
Tăiați formele folosind tăietori de prăjituri cu făină. Aruncați decupaje înainte și înapoi între mâini pentru a îndepărta excesul de făină (esențial!).
Așezați cookie-urile pe foaia de cookie și coaceți 5 până la 9 minute sau până când marginile sunt ușor aurii, dar aveți grijă să nu ardeți dedesubt. În timp ce prăjiturile se coc, combinați resturile împreună și întindeți un alt aluat și tăiați fursecurile. Odată ce prăjiturile sunt coapte, transferați-le într-o grătar și lăsați-le să se răcească înainte de glazură. Pentru a face glazură, combinați zahărul cofetarilor cu un strop de lapte non-lactat și colorant alimentar până când formează o pastă subțire.Informații Nutriționale
70GDIETETICE de fibre de ZAHĂR7.50GPROTEINE0.20G