Biscuiți Cu Unt Pentru Oameni De Zăpadă

Biscuiți Cu Unt Pentru Oameni De Zăpadă
Nevoie de o desert vegetarian lacto ovo? Fursecurile cu unt pentru oameni de zăpadă ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 305 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită extract de migdale, zahăr, jimmies portocalii și coloranți alimentari de pastă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Cookie-Uri Pentru Oameni De Zăpadă, Nutter Unt Oameni De Zăpadă, și Unt Cookie Oameni De Zăpadă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, smântână unt și zahăr până la lumină și pufos. Bateți în apă și extrageți. Bateți treptat în făină și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
2
Așezați 1/3 cană fiecare în două boluri mici.
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
3
Adăugați colorant alimentar roșu la unul și verde la celălalt; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
4
Formați aluatul rămas în douăsprezece 1-in. bile și douăsprezece 1-1 / 2-in. bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Așezați o bilă mai mică deasupra unei bile mai mari pe foi de copt negreșite; aplatizați ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
6
Pentru fiecare om de zăpadă, formați 2 lingurițe de aluat colorat într-o pălărie; așezați deasupra capului. Pentru eșarfă, formați 1/4 linguriță din fiecare culoare într-un 3-in. frânghie; răsuciți frânghiile împreună, lăsând un capăt nerăsucit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Așezați eșarfă în jurul gâtului omului de zăpadă. Introduceți jimmies pentru ochi și nas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocale și Pastă De Colorant AlimentarPortocale și Pastă De Colorant Alimentar
8
Se coace la 350 la 15-18 minute sau până se fixează. Se răcește pe foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjituri. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista