Biscuiți Cu Unt De Afine

Biscuiți Cu Unt De Afine
Dacă doriți să adăugați mai multe Europene rețete în repertoriul dvs., biscuiții cu zară de afine ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 12. Acest mic dejun are 282 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână praf de copt, făină, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Biscuiți Cu Afine Și Zară, Biscuiți Cu Afine Și Zară, și Biscuiți De Afine Cu Lapte De Unt.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați făina, 1/3 cană de zahăr, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu; se taie în unt până când amestecul este sfărâmicios. Se amestecă laptele de unt doar până se combină. Îndoiți merișoarele și coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
AfineAfine
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; împărțiți aluatul în jumătate. Bateți fiecare jumătate într-un 6-in. cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
3
Tăiați fiecare cerc în șase pene. Separați pene și așezați 1 in. separat pe o foaie de copt ușor unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Periați cu lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
5
Combinați scorțișoara și zahărul rămas; presărați peste biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
6
Coaceți la 400 de euro timp de 15-20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți din tigaie într-o grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
8
Serviți cald.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Biscuiți în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista