Biscuiți cu stafide cu fulgi de ovăz cu conținut scăzut de zahăr
Biscuitul cu stafide cu fulgi de ovăz cu conținut scăzut de zahăr durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 238 de calorii, 3 g de proteine și 12 g de grăsimi. Pentru 41 de cenți pe porție, obțineți un desert care servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, zahăr brun, amestec de zahăr splenda și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 29%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Batoanele de biscuiți cu ciocolată cu fulgi de ovăz cu conținut scăzut de zahăr, prăjiturile cu stafide din fulgi de ovăz și prăjitura cu stafide din fulgi de ovăz sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Biscuitul cu stafide din fulgi de ovaz poate fi asociat cu crema de Sherry, Madeira si Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Argyle Pinot Noir cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Argyle Pinot Noir
Argyle Pinot Noir este sincer și neamestecat. Vintage 2012 pentru Pinot Noir s-a făcut singur. Fermentat în loturi mici și amestecat pentru puritate, amestecul de anul acesta îmbină zmeuri coapte, roșii, cireșe morello și o notă de condiment. Nici un alt cuvânt nu poate descrie palatul decât luxuriant. Taninul blând, ușor ferm dedesubt, acidul cântă adevărat și lung. Bucurați-vă devreme sau stați pe el câțiva ani pentru o nuanță îmbunătățită.