Biscuiți Cu Smântână De Cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați biscuiții cu smântână cu cartofi. Această rețetă servește 15. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 85 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, bicarbonatul de sodiu, cartoful Yukon gold și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Smântână 7-Up biscuiți, Biscuiți Cu Smântână, și Biscuiți Cu Smântână 100% Din Grâu Integral.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Puneți cartoful într-o cratiță medie; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până se înmoaie; scurgere. Întoarceți cartoful în tigaie.
Adăugați zară, smântână și unt în tigaie; se pasează cu un tocător de cartofi până se omogenizează.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare.
Adăugați amestecul de cartofi;se amestecă până se umezește. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 5 ori. Pat aluat la 3/4-inch grosime.
Tăiați cu un tăietor de biscuiți de 2 inci în 15 biscuiți.
Așezați biscuiții la 2 centimetri distanță pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor.