Scorțișoară-stafide-fulgi de ovăz Cookie-uri este un vegetarian desert. Această rețetă servește 30. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 137 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ouă, bicarbonat de sodiu, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Fursecuri Cu Stafide Cu Fulgi De Ovăz Cu Scorțișoară De Mere, Cookie-Uri Vegane Cu Scorțișoară De Ovăz Cu Stafide, și Indoneziană Scorțișoară Fulgi De Ovăz Stafide Cookie-Uri.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mare, bateți zahărul brun și untul cu mixerul electric la viteză medie până când sunt cremoase. La viteză mică, bateți vanilia și ouăle până se omogenizează bine. Bateți în făină, bicarbonat de sodiu, scorțișoară și sare până se omogenizează bine. Cu lingura, amestecați ovăzul, cerealele și stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Brun
Scorțișoară
Stafide
Vanilie
Unt
Cereale
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Ovăz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
Cuptor
2
Pe foile de fursecuri unsuroase, aruncați aluatul îngrămădind linguri la aproximativ 2 inci distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Coaceți 12 până la 15 minute sau până când se fixează și se rumenesc. Scoateți imediat din foile de cookie pe rafturile de răcire.