Biscuiți cu ricotta cu lămâie Nonna

Biscuiți cu ricotta cu lămâie Nonna
Biscuiții Nonna ' s Lemon Ricotta este un vegetarian farfurie. Această rețetă face 12 porții cu 254 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză ricotta din lapte integral, praf de copt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Biscuiți Ricotta Cu Cireșe Uscate, Caise Și Zmeură, Carne Lite: Soppressata, ou, și sandwich-uri Ricotta pe biscuiți cu lapte bătut, și Rulouri de somon umplute cu sparanghel și lămâie și busuioc Ricotta cu sos de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Linia 12 cupe de brioșă cu garnituri de hârtie. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol mediu pentru a amesteca. Folosind un mixer electric, bateți 1 cană de zahăr, unt și coajă de lămâie într-un castron mare până când este ușor și pufos. Bate în ricotta. Bateți oul, sucul de lămâie și extractul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați ingredientele uscate și amestecați doar până se amestecă (aluatul va fi gros și pufos).
5
Împărțiți aluatul între cupele de brioșă pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
6
Presărați migdalele și apoi restul de 1 linguriță de zahăr peste brioșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
7
Coaceți până când brioșele devin aurii palide deasupra, aproximativ 20 de minute. Se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista