Biscuiți Cu Mere Cu Unt
Biscuiții cu mere untoase sunt un desert care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 157 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină auto-crescătoare, sare, măr tartă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Biscuiți Cu Lapte De Unt, Biscuiți Cu Unt Fulgi, și Biscuiți De Bază Cu Unt.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați făina, zahărul și sarea.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Combinați oul, laptele și melasa; se amestecă în amestecul de făină doar până se umezește. Se amestecă mărul. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; frământați de 8-10 ori.
Pat sau rola la 1/2-in. grosime; tăiat cu un 2-1 / 2-in făinat. tăietor de biscuiți.
Locul 2 în. separat pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Se coace la 425 CP timp de 6-8 minute sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru cookie-uri. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.