Biscuiți Cu Lămâie Cu Gheață
Iced Lemon Cookies ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 197 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați stropi curcubeu, coajă de lămâie, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Biscuiți Cu Lămâie Cu Gheață, Biscuiți Cu Lămâie Cu Gheață, și Fursecuri Cu Lalele De Lămâie Cu Gheață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mutați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați două foi mari de copt cu hârtie pergament. Pune deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt și sarea. Pune deoparte.
Într-un castron mare sau vasul unui mixer de stand, combinați untul și zahărul, bătând la viteză medie, aproximativ 3 minute. Bateți ouăle, pe rând, până când sunt combinate.
Se amestecă amestecul de făină, bătând până se combină, apoi se adaugă coaja, vanilia și extractul de lămâie, bătând până se combină bine. Acoperiți și refrigerați aluatul pentru a se răci timp de 1 oră.
Scoateți linguri de aluat răcit și rotiți-vă într-o minge cu mâinile.
Așezați pe foile de copt pregătite, lăsând câțiva centimetri între fursecuri pentru a permite răspândirea.
Coaceți până când cookie-urile sunt setate și marginile sunt maro auriu, aproximativ 13-15 minute. Răciți prăjiturile pe tigaie timp de 2 minute, apoi transferați-le într-o grătar pentru a se răci complet.
Într-un castron mediu amestecati împreună cofetari zahăr, suc de lămâie și extract de vanilie.
Așezați grătarele de sârmă peste foile de copt căptușite cu pergament (puteți reutiliza hârtia pergament de la coacerea prăjiturilor) înmuiați vârfurile prăjiturilor răcite în glazură, apoi reveniți la o grătar pentru a le permite să se usuce. Se acoperă cu stropi, dacă se dorește.
Lăsați să se usuce complet înainte de servire, aproximativ 15 minute. A se păstra într-un recipient etanș până la 3 zile.