Biscuiți cu ghimbir
Ginger Shortbread Cookies este un desert lacto ovo vegetarian . Această rețetă face 60 de porții cu 51 de calorii , 1 g de proteine și 4 g de grăsimi fiecare. Pentru 7 cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână ghimbir cristalizat, unt, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Cu un scor de 8% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Biscuiți cu ghimbir scurtă , Biscuiți cu ghimbir și Biscuiți cu ghimbir .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul de cofetarie până devine ușor și pufos.
Combinați făina, ghimbirul măcinat, praful de copt și sarea; se adaugă treptat la compoziția smântână și se amestecă bine. Se amestecă nucile și ghimbirul cristalizat.
Modelați în două de 10 inchi. rulouri; înfășurați fiecare în folie de plastic. Se da la frigider pentru 2 ore sau pana se intareste.
Tăiați în 1/4 inchi. felii.
Așezați 2 inchi una de alta pe foi de copt neunsate.
Coaceți la 350° timp de 12-15 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți pe rafturi pentru a se răci. Depozitați într-un recipient etanș.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco, Vin De Porto, Moscato Dasti
Biscuiții de prăjitură scurtă funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.