Biscuiți Cu Cireșe Și Ghimbir

Biscuiți Cu Cireșe Și Ghimbir
Cherry-Ginger Scones este o rețetă scoțiană care servește 8. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 354 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați unt, bicarbonat de sodiu, cireșe și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o masă de dimineață la un preț foarte rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Biscuiți Cu Cireșe Și Ghimbir, Biscuiți de vișine și cremă de marmeladă de ghimbir, și Biscuiți cu cremă de ghimbir fără Gluten cu ghimbir confiat de casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Combinați făina, ovăzul, zahărul brun, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un robot de bucătărie. Procesați 10 secunde sau până când ovăzul este tocat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4
Adăugați unt; procesați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
5
Transferați amestecul de făină într-un bol mare de amestecare; amestecați cireșele și ghimbirul cristalizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConfiatGhimbir Confiat
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
6
Combinați zeama și albușurile într-un castron mic; se amestecă cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Adăugați amestecul de zară în amestecul de făină; se amestecă doar până se formează un aluat lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
8
Transferați aluatul pe foaia de copt tapetată cu hârtie pergament și bateți într-un cerc de 9 inci (grosime de aproximativ 1 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
9
Presărați cu făină universală, dacă este necesar, pentru a împiedica aluatul să se lipească de mâini. Împărțiți aluatul în 8 pene egale. Separați ușor pene și coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până se rumenesc și o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista