Biscuiți cu Chip de ciocolată fără gluten

Biscuiți cu Chip de ciocolată fără gluten
Biscuiții cu ciocolată fără gluten ar putea fi doar rețeta fără gluten și fără lactate pe care ați căutat-o. O porție conține 108 calorii , 2 g de proteine și 8 g de grăsimi . Această rețetă servește 24. Pentru 36 de cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită sare de mare, extract de vanilie, ulei de sâmburi de struguri și fulgi de ciocolată. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Cu un scor de 8% , acest fel de mâncare se poate îmbunătăți. Rețete similare sunt prăjiturile cu ciocolată cu aluat fără gluten (fără lactate + vegane) , prăjiturile cu ciocolată (fără cereale, fără gluten, paleo, primal) și biscuiții cu ciocolată fără gluten, fără lactate .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Tapetați o foaie de copt cu hârtie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Se amestecă făina de migdale, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron. Amestecați uleiul de sâmburi de struguri, nectarul de agave și extractul de vanilie într-un castron separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Amestecați amestecul de ulei cu amestecul de făină de migdale până când aluatul este doar combinat. Îndoiți chipsurile de ciocolată în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Formați aluatul în bile de 1/2 inch și apăsați pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile se rumenesc ușor, 7 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco, Port, Vin De Porto, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjiturile cu ciocolată. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare a se potrivi bine. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în „„stil italian””. "
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista