Biscuiți Cu Cartofi Dulci Cu Crustă De Zahăr
Biscuiții de cartofi dulci cu crustă de zahăr necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 144 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie foarte prietenoasă cu bugetul. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți zahăr brun, cartof dulce, scurtarea tuturor legumelor și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți cu cartofi dulci, Pecan și ghimbir fără Gluten și fără zahăr, Popovers Dulce Cu Scorțișoară - Zahăr, și Biscuiți de cartofi dulci AKA cum să folosiți resturile de cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați foaia de cookie cu spray de gătit fără stick.
Combinați făina și 2 linguri de zahăr brun într-un castron mediu; se amestecă bine.
Tăiați scurtarea cu blender de patiserie sau furculiță până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Combinați laptele, cartoful dulce și smântâna într-un castron mic; amestecați bine.
Adăugați la amestecul de făină dintr-o dată, amestecând doar până când este umezit (dacă aluatul este prea uscat, adăugați lapte suplimentar 1 linguriță la un moment dat, până când ingredientele uscate sunt umezite). Aruncați aluatul cu 1/4 căni pe foaia de prăjituri pregătită.
Se presară cu restul de 2 linguri de zahăr brun.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când biscuiții se rumenesc. Scoateți imediat din foaia de cookie.