Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu caramel de arahide sărate. O porție conține 95 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 56. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, ou, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Biscuiți Cu Ciocolată Neagră Sărată, Biscuiți Cu Ciocolată Cu Caramel Sărat De Mare, și Fursecuri cu caramel de dovleac cu glazură de Caramel sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu și amestecați bine împreună cu un tel sau fork.In într-un castron mare, amestecați untul topit cu zaharurile.
Bateți oul, vanilia și untul de arahide, adăugați amestecul de făină și amestecați cu o spatulă de cauciuc sau o lingură de lemn până când se încorporează uniform.Acoperiți aluatul și dați-l la frigider timp de o oră sau două și până la 2 zile.Preîncălziți cuptorul la 325 F. poziționați rafturile în treimea superioară și inferioară a cuptorului.
Se toarnă nucile tocate într-un castron puțin adânc. Scoateți aproximativ 2 lingurițe de aluat pentru fiecare prăjitură, formați o bilă de 1 inch sau un buștean gras și acoperiți puternic partea superioară și părțile laterale cu nucile tocate, apăsând în orice bucăți care cad, astfel încât să nu existe pete chele.
Așezați 2 centimetri unul de celălalt pe tigăile căptușite sau unse.
Coaceți fursecurile timp de 15 până la 18 minute, până când sunt ușor colorate deasupra (și dedesubt). Rotiți foile de sus în jos și din față în spate la jumătatea timpului de coacere pentru a asigura o coacere uniformă. Cookie-urile vor părea foarte moi la atingere (iar cel pe care îl întoarceți pentru a evalua culoarea poate chiar să se destrame), dar se vor întări pe măsură ce se răcesc. Pentru tigăile căptușite, setați tigăile sau doar căptușelile de pe rafturi să se răcească; pentru tigăile necăptușite, folosiți o spatulă metalică pentru a transfera fursecurile pe rafturi. Răciți complet cookie-urile înainte de depozitare. Poate fi păstrat într-un recipient etanș timp de cel puțin 2 săptămâni.Actualizărimprimele de caramel de arahide sărate cu ciocolată albă: în mod surprinzător, ciocolata albă are un gust mai bun decât ciocolata neagră sau cu lapte în aceste fursecuri (și asta de la un mare fan al ciocolatei dulci-amărui!). Și bucățile tocate dintr-o bară de ciocolată albă "adevărată" au un gust mai bun decât chipsurile de ciocolată albă. Au gata 4 uncii de ciocolată albă tăiată în bucăți mici sau 2/3 cană (4 uncii) chipsuri de ciocolată albă.
Coaceți prăjiturile în formă de bile așa cum este descris. De îndată ce tigăile ies din cuptor, apăsați partea din spate a unui bețișor sau diblu în centrul fiecărui cookie fierbinte și mutați-l ușor pentru a lărgi gaura. Puneți bucăți de ciocolată (sau chipsuri) în fiecare depresiune, în timp ce prăjiturile sunt încă fierbinți.Amprente de caramel de arahide sărate cu gem: pregătiți aproximativ 1/2 cană (5,5 uncii) căpșuni sau alte gemuri sau conserve.
Adăugați 1/2 până la 1 linguriță pastă de curry thailandeză sau alt sos fierbinte în aluat cu untul de arahide.