Biscuiți Cu Budincă De Ovăz

Biscuiți Cu Budincă De Ovăz
Nevoie de o desert fără lactate și vegetarian? Fursecurile cu budincă de ovăz ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 60 de porții cu 80 de calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 174 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de bicarbonat de sodiu, amestec instant de budincă de vanilie, scurtarea untului și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 12%. Încercați Fursecuri cu fulgi de ovăz cu amestec Instant de budincă, Fursecuri Cu Budincă De Condimente Cu Dovleac De Ovăz, și Budinca de banane cu unt de arahide-fursecuri cu fulgi de ovăz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați foile de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, smântână împreună scurtarea, zahăr brun și zahăr alb până la omogenizare. Se amestecă budinca instant, apoi se bate în ouă până când aluatul este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
Zahăr BrunZahăr Brun
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScurtareaScurtarea
CremăCremă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați făina și bicarbonatul de sodiu; se amestecă în aluat. Se amestecă ovăzul și stafidele. Aluatul va fi rigid. Aruncați aluatul cu linguri pe foile de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
StafideStafide
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți timp de 8 până la 12 minute în cuptorul preîncălzit sau până când este ferm. Se răcește pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Revista