Biscuiti cu morcovi portocale
Biscuiții cu morcovi cu portocale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 36 de porții cu 211 calorii , 2 g de proteine și 11 g de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină, ouă, zahăr și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 32% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Suc de morcov de portocale Detox , Plăcinte Whoopie picante cu morcovi și portocale și Salată de avocado și portocale cu sos de portocale și ghimbir .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți foile de biscuiți.
Într-un castron mare, smântână strângerea și zahărul până devine ușor și pufos.
Se adauga ouale pe rand, batand bine cu fiecare adaugare, apoi se adauga vanilia si morcovii.
Combinați făina, praful de copt și sarea; se amestecă treptat în amestecul de smântână. La sfârșit, îndoiți nucile. Puneți cu linguri rotunjite pe foaia de biscuiți pregătită.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit, până devin ușor aurii. Lăsați fursecurile să se răcească pe tava de copt timp de 5 minute înainte de a le scoate pe un grătar pentru a se răci complet.
Pentru a face glazura, puneți 1 cană de zahăr de cofetă într-un castron mediu. Razi coaja portocalei in vasul cu zaharul. Stoarceți suficient suc din portocală pentru a forma o consistență subțire, dar tartinabilă.
Se amestecă până la omogenizare. Dacă este necesar, adăugați mai mult zahăr de cofetă.
Se întinde pe fursecurile răcite. Depozitați într-un recipient etanș.